{{ selectedCategoryName }} {{ selectedMenuName }}
Vissza a lap tetejére

IRÁNY

BELVÁROSI SÉTÁK

Kaposvár, Kossuth tér és környéke

A város egyik leghangulatosabb része a sétálóutca, amelyen mintegy láncra fűzve helyezkednek el a szebbnél szebb századfordulós épületek, nagyszerű éttermek és hívogató kávézók. Ezek mellett számos múzeum, képtár és magángyűjtemény kínálja magát a kultúra kedvelőinek. A gyönyörű belváros verőfényes napsütésben és esőnapokon egyaránt egyedülálló élményt nyújt a Kaposvárra látogatóknak.

VIRÁGFÜRDŐ

Gyógyfürdő, strand, uszoda

A Virágfürdő 4400 négyzetméter vízfelületen a nyári szezonban 17-fajta, összesen 46 látvány- és élményelemmel várja a fürdőzni vágyókat – ezenkívül a fedett élményfürdő hármas medence egysége, három gyógyvizes medencéje, masszázsszolgáltatásai, merülőmedencés, gőz-, infra- és finn szaunás wellnessrészlege esőnapokon is ideális kikapcsolódást kínál a pihenni vágyók számára.

További információk »

CSILLAGPARK

Zselic

Vetítőkupolás planetárium, távcsőkupola, interaktív kiállítások, meteoritgyűjtemény, a csillagászat, űrkutatás, a természet- és környezetvédelem, valamint a fényszennyezés témakörében készült filmek, előadások várják az érdeklődőket.

További információk »

RIPPL-RÓNAI-VILLA

Kaposvár, Róma hegy

A Róma-hegyi villában lakott Rippl-Rónai József, a modern magyar festészet egyik legkiemelkedőbb alakja. A szobákat a művész saját bútoraival és nyolcvan képével rendezték be, hűen tükrözve az eredeti állapotokat. Az otthoni környezet és a családi atmoszféra a festő művészetének állandó témájául szolgált.

További információk »