{{ selectedCategoryName }} {{ selectedMenuName }}
Vissza a lap tetejére

Legyen Ön is segítségünkre a közbringa-rendszer fejlesztésében

A kérdőív kitöltésével elősegíti, hogy a kerékpározás még népszerűbbé váljon Kaposváron, és hogy valóban a felhasználók által elvárt intézkedések és fejlesztések történjenek meg.

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében támogatást nyert a Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztésére és a közbringa rendszer városi szintű megvalósítására.

A megvalósítás előzetes vizsgálatához a készülő megvalósíthatósági tanulmányhoz a kerékpározási szokásokkal, illetve a közbringázással kapcsolatban korábban készült már egy felmérés, aminek szükségessé vált a kiegészítése. Ezt a lakosság segítségével meg lehet tenni, mégpedig egy online kérdőíves kikérdezés keretében.

A kérdőív kitöltésével segítené Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának munkáját. A kérdőív kitöltése néhány percet igényel, a válaszadás anonim. A kérdőív ide kattintva érhető el.

A kérdőív kitöltésével elősegíti, hogy a kerékpározás még népszerűbbé váljon Kaposváron, és hogy valóban a felhasználók által elvárt intézkedések és fejlesztések történjenek meg. A tervezők és az önkormányzat figyelembe veszi a kapott észrevételeket, véleményeket, és azok alapján meghatározzák meg a kerékpáros fejlesztési lépéseket, a város nagyobb területét érintő közbringa-rendszer kialakítását.

Válaszait, észrevételeit és közreműködését előre is köszönjük!